Skip to content

Ons team

Wij zijn twee ervaren en enthousiaste verloskundigen met bij elkaar bijna 40 jaar ervaring. Wij worden ondersteund door twee geweldige assistentes.

Tijdens de controles maak je kennis met ons allemaal en wordt er met iedere verloskundige een persoonlijk contact opgebouwd. Daardoor ben je met ieder van ons vertrouwd wanneer je gaat bevallen.

Wij nemen graag de tijd voor al je vragen. We bespreken tijdens de zwangerschapscontroles uitgebreid hoe het met jou en de baby gaat, maar je kunt ook altijd telefonisch contact opnemen wanneer je je zorgen maakt of ergens mee zit.

Bij ons kun je zelf bepalen waar je wilt bevallen: thuis of in 1 van de twee ziekenhuizen, HMC locatie Westeinde of geboortehotel (Haga ziekenhuis). Ook wat betreft houdingen tijdens de bevalling kun je bij ons je voorkeur uitspreken. Waterbevallingen, bevallen op de baarkruk, pijnbestrijding of juist niet: je kunt het allemaal zelf aangeven, wij staan open voor je ideeën en zullen ons uiterste best doen je bevalling zoveel mogelijk te laten verlopen zoals jij dat wilt!

Onze verloskundigen

Leonie Huf

Centering Pregnancy

BIG: 4906.4045.303

Verloskundige sinds 2005. Moeder van twee kinderen, een dochter en een zoon.

 

Merel de Regt

Echoscopiste

BIG: 1906.3952.303

Verloskundige sinds 2005. Moeder van een dochter en een zoon.

Assistenten

Onze assistenten zijn wisselend aanwezig van maandag t/m vrijdag en staan je graag te woord.

Waarneming

Anne-Claire Kloesmeijer (BIG: 4992.4624.103) is een ervaren verloskundige en werkt met liefde alweer heel wat jaartjes in onze praktijk! Anne-Claire heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen en hier een speciaal spreekuur voor ingericht.

Anouk Spruit (BIG: 39050134503) werkt al meer dan 18 jaar in Den Haag en werkt sinds 2022 ook voor Tara. Anouk heeft zich naast de verloskunde ook toegespitst op het coachen van vrouwen met dilemma’s rondom zwangerschap en geboorte.
We zijn heel blij dat twee zulke ervaren verloskundigen onderdeel van het TARA team mogen uitmaken!

Studenten in opleiding

Wij bieden stageplaatsen aan studenten in opleiding. De studenten zitten allemaal in een verschillende fase van hun leertraject en afhankelijk daarvan krijgen zij meer of minder begeleiding van ons. Ze werken echter altijd onder supervisie. In de wachtkamer hangt een aankondiging van de student die er op dat moment is.

Mocht je bezwaar hebben tegen een student bij de controle of bij de bevalling mag je dit natuurlijk aangeven.

Back To Top