Praktijk: 070-365 54 24 Spoed: 06-222 369 08

Kinderwens

Met 1 consult goed voorbereid beginnen aan je zwangerschap!

In de (nabije) toekomst?

Het kan zijn dat je erover nadenkt om in de (nabije) toekomst zwanger te worden. Het is dan verstandig om contact op te nemen met je verloskundige om een persoonlijk gesprek te hebben over gezond zwanger worden. Je krijgt dan uitleg en adviezen en er wordt gekeken naar eventuele risicofactoren en bijvoorbeeld naar erfelijke factoren die voor jou een rol kunnen spelen. Je krijgt dan een persoonlijk advies wat je helpt om bewust en gezond zwanger te worden. Voor iedereen geldt: heb je een kinderwens? Begin dan met het slikken van foliumzuur om de kans op afwijkingen vroeg in de zwangerschap zo klein mogelijk te maken.

Je kunt in dit gesprek ook terecht met al je vragen, angsten en twijfels rondom zwanger worden en zijn.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het krijgen van kinderen? De volgende sites kunnen je alvast veel informatie bieden:

www.zwangerwijzer.nl
www.strakszwangerworden.nl

Waarom kiezen voor Tara?

27/7 bereikbaar

Bij Tara Verloskundigen begrijpen we dat zwangerschap een bijzondere en soms onvoorspelbare periode is. Daarom zijn we er altijd voor je, 24/7. Of je nu vragen hebt, je zorgen maakt of in geval van spoed direct hulp nodig hebt, ons deskundige team staat paraat. Met slechts een telefoontje zijn we er om je de zorg en ondersteuning te bieden die je nodig hebt, op elk moment van de dag. Jouw welzijn en dat van je baby zijn onze prioriteit en we zullen er alles aan doen om je gerust te stellen en te helpen. Vertrouw op Tara Verloskundigen, waar je kunt rekenen op toegewijde en betrouwbare zorg, 24/7.

5 dagen per week spreekuur, ook avondspreekuur

Bij Tara Verloskundigen staan we altijd voor je klaar! We begrijpen dat zwangerschap en geboorte een bijzondere en drukke tijd zijn, daarom bieden we een spreekuur aan dat maar liefst vijf dagen per week beschikbaar is. Of je nu vragen hebt, controle wilt laten uitvoeren of gewoon even wilt langskomen voor een geruststellend gesprek. Omdat we weten dat niet iedereen overdag beschikbaar is, hebben we ook avondspreekuur. Zo kunnen we ook buiten kantooruren voor je zorgen en je de persoonlijke aandacht geven die je verdient. Jouw gezondheid en die van je baby zijn onze prioriteit, dus aarzel niet en neem contact met ons op voor een afspraak. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden tijdens deze mooie reis naar het ouderschap!

Zorg op maat

Wij zijn geen reguliere verloskundigenpraktijk, onze standaard zorg, is zorg op maat: je bepaalt zelf hoe vaak je komt, hoelang de afspraak duurt en met wie je deze hebt. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om mee te doen aan de groepscontroles van Centering Pregnancy. Kortom, jij bepaalt, wij volgen jouw behoefte.

Alle zorg op 1 locatie

Het leven is vaak druk en als je zwanger bent merk je dat nog duidelijker. Dan heb je alle energie nodig voor de groei en ontwikkeling van je kindje. Des te fijner is het dat je bij ons alles onder 1 dak vindt. Heb je een controle of een echo, dan kan je ook meteen bloed laten prikken (inclusief de NIPT). Je hoeft dus niet ook nog apart een afspraak te maken bij het ziekenhuis.

Wij bieden ook extra!

Bij Tara Verloskundigen hechten we veel waarde aan jouw welzijn tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarom bieden we homeopathische ondersteuning als aanvulling op onze zorg. Homeopathie kan een veilig en natuurlijk alternatief zijn wanneer reguliere middelen niet geschikt zijn of risico’s met zich meebrengen voor het ongeboren kind.
We staan klaar om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het gebruik van homeopathische middelen. Jouw welzijn en dat van je baby staan bij ons voorop, en we streven ernaar om een veilige en holistische zorgervaring te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over homeopathische ondersteuning bij Tara Verloskundigen.

Goede samenwerking met alle Haagse ziekenhuizen

Bij Tara Verloskundigen hechten we veel waarde aan een goede samenwerking met alle Haagse ziekenhuizen. We geloven in een naadloze overgang en optimale zorg voor jou en je baby, mocht een ziekenhuisbevalling nodig zijn. Onze verloskundigen hebben een sterke band met de ziekenhuizen in de regio en werken nauw samen met de specialisten en zorgteams. Hierdoor kunnen we de best mogelijke zorg bieden en ervoor zorgen dat je altijd in goede handen bent!

Een speciale periode in je leven

Zwanger ben je meestal niet zo vaak in je leven. Het is een hele grote transformatie die jij en je kind ondergaan. Je lichaam verandert maar ook de relaties in je leven veranderen omdat jij een andere rol krijgt doordat je moeder wordt.

Tijdens de controles nemen we natuurlijk tijd voor jouw gezondheid en die van jouw baby maar ook voor andere zaken die aandacht vragen.
Hoe jij je zwangerschap beleeft en vormgeeft heeft een groot effect op het verloop van de zwangerschap en de ontwikkeling van je baby. De keuzes die je maakt in voeding, hoe je omgaat met werk, vrije tijd, sport en binding met je baby hebben allemaal al vroeg invloed. Het is fijn om dit vanaf het begin zo bewust mogelijk te doen en we helpen je daar graag bij!

Lieve woorden van onze cliënten

Wat een fijne plek en wat een goede begeleiding. Zowel bij de assistenten als de verloskundigen heb ik me altijd heel erg welkom en serieus genomen gevoeld. Heel persoonlijk en heel professioneel. Een prachtige ervaring rijker en kan iedereen deze praktijk aanraden!

– Linde (31)

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.