Praktijk: 070-365 54 24 Spoed: 06-222 369 08

Zwangerschap

Wij zijn geen reguliere praktijk.
Onze standaard zorg, is zorg op maat.

Waarom Tara?

Tara is een boeddhistische godin. Ze belichaamt veel van de kwaliteiten van het vrouwelijke principe. Ze is bekend als de Moeder van barmhartigheid en mededogen, wijsheid, innerlijke kracht en moederliefde. Ze is de bron. Ze verwekt, voedt, lacht naar de vitaliteit van de schepping en heeft sympathie voor alle levende wezens, zoals een moeder doet voor haar kinderen. Ze is een beschermvrouwe van de vrouwen.

De transitie naar het moederschap is een bijzondere gebeurtenis waarbij er op veel vlakken veranderingen plaatsvinden. We begeleiden je graag in alles wat er op je pad komt tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Wij gaan hierbij uit van jou én onze vrouwelijke krachten. Iedereen is anders dus we stemmen onze begeleiding af op jouw individuele behoefte met als doel het vinden van je eigen kracht en vertrouwen.

Hoe ziet onze zorg eruit?

Als je je aanmeldt krijg je een intakegesprek, als je eerst kennis wil maken kan dat natuurlijk ook. Bij het eerste gesprek krijg je ook de mogelijkheid om het zorgpad in de zwangerschap te kiezen wat het beste bij jou past. Dit kan 1op1 zorg zijn met dezelfde verloskundige, 1op1 zorg met verschillende verloskundigen of controles met een groep vrouwen van ongeveer dezelfde zwangerschapsduur, dit heet Centering Pregnancy (CP).

Wij zijn geen reguliere verloskundigenpraktijk, onze standaard zorg, is zorg op maat: je bepaalt zelf hoe vaak je komt, hoe lang de afspraak duurt en met wie je deze hebt.

Tijdens de bevalling kan je ons allemaal treffen daarom is het meestal wel fijn als je ons allemaal een keertje hebt ontmoet voordat je gaat bevallen.

Wat bieden we nog meer in de praktijk?

Homeopathie

Sexuologie

Diëtiste

Zwangerschapscursus

Anticonceptie