Praktijk: 070-365 54 24 Spoed: 06-222 369 08

Ons team

Ons team bestaat uit twee ervaren, enthousiaste verloskundigen. We worden ondersteund door twee geweldige assistentes.

Het is een vak wat we 24/7 uitoefenen. Hierbij hebben we soms hulp nodig van een waarneemster (een verloskundig ZZP’er). Onze waarneemsters kiezen we zorgvuldig uit en hebben dezelfde visie en denkwijze als wij.

Verloskundigen

Leonie Huf – Verloskundige & Centering Pregnancy

Verloskundige sinds 2005. Na haar studie is ze gelijk gestart als verloskundige bij Tara, ze heeft hier alle technologische ontwikkelingen meegemaakt (van handgeschreven dossiers naar het online systeem!). Leonie houdt zich bezig met de nieuwe ontwikkelingen binnen de praktijk en is mede verantwoordelijk voor de Centering Pregnancy.

In haar vrije tijd is Leonie in de moestuin te vinden of met een podcast op haar hoofd want zelfontwikkeling is haar favoriete bezigheid. Of ze staat langs de lijn van het voetbal- of hockeyveld van haar kinderen.

BIG geregistreerd

Merel de Regt – Verloskundige & echoscopiste

Verloskundige sinds 2005. Merel heeft eerst waargenomen bij verschillende praktijken in Den Haag en is na 6 jaar vast komen werken bij Tara verloskundigen. Sinds 2019 heeft ze haar echo diploma en kun je haar dus treffen voor een echo op de praktijk.

In haar vrije tijd is Merel druk met haar 2 actieve kinderen. Ze komt graag op het strand, houdt van mediteren en gaat met zoon en manlief nog wel eens op pad met de camper voor avontuur.

BIG geregistreerd

Praktijkassistenten

Stephanie van Doorn – Assistente

Stephanie is onze creatieve kracht! Ze is visagiste en kan knippen, kappen, grimeren en stylen en heeft hier ook professioneel in gewerkt. Toen het tijd was voor een carrière switch is ze bij Tara verloskundigen komen werken en nu kan ze haar inspiratie kwijt bij ons. Ze is handig met computers en technisch wat heel goed uitkomt in een bedrijf met alleen maar vrouwen.

Als Stephanie vrij is houdt ze van dagjes uit met haar 3 kinderen of lekker rommelen in huis. Het is een echt familiemens en houdt van een gezellige borrel met haar dierbaren. Ze zet zich ook in op school bij de activiteiten commissie, ze is een echte duizendpoot.

Martine van der Veldt – Assistente

Martine heeft eerst mogen ervaren hoe wij te werk gaan is drie keer bij Tara bevallen. De wederzijdse klik maakte dat ze nu al heel wat jaren bij ons werkt en jullie dagelijks te woord staat. Martine was ook begeleider bij de Centering Pregnancy en neem nu de Cuddle & Care moedergroep op zich.

Op een vrij dag kan je Martine hardlopend tegen komen in de duinen of lekker op het strand met haar kinderen en de hond. Ze houdt van Yoga, kopjes koffie met havermelk en leuke dingen doen met man en kinderen waaronder skiën.

Studenten in opleiding

Wij bieden stageplaatsen aan studenten in opleiding. De studenten zitten allemaal in een verschillende fase van hun leertraject en afhankelijk daarvan krijgen zij meer of minder begeleiding van ons. Ze werken echter altijd onder supervisie. In de wachtkamer hangt een aankondiging van de student die er op dat moment is.

Mocht je bezwaar hebben tegen een student bij de controle of bij de bevalling mag je dit natuurlijk aangeven.